Keresés ebben a blogban

2011. június 26., vasárnap

Egyszer minden elmúlik



Fura ilyet olvasni, amikor gyönyörű nyár van, ragyog a nap, énekelnek a madarak, érnek a finomabbnál finomabb gyómölcsök! Miért is ez a témám? Mert ez jár az eszemben állandóan. Ha jó ér, ha rossz ér, ezt gondolom és minden más értelmet nyer rögtön.


Most például véget ért a hosszú hallgatásom, bár igazából sokkal több motivációm most sem volt az írásra, mint mondjuk 1 évvel ezelőtt, mégis valami a billentyű elé hajtott.


A héten végre futni is kimentem és úgy kellett visszafogni magam, hogy ne menjek többet, mint amit kiszabtam magamnak. Isteni volt, nem is tudom hogy bírtam 2 évet enélkül.


Na de miről is akarok írni? Igen! A minap kaptam egy kis levélkét egyik ismerősömtől, amiben öregedés elleni táplálékokat küldött. Hát igen, aktuális, hiszen dupla 5-ös vagyok már, így kíváncsiam kinyitottam mi is van benne. (A héten voltam a westendben, ahol a játékboltban kint volt a felhívás, hogy minden 5-ös után 1 % kedvezmény jár. Ki kellett volna próbálni, de féltem, hogy nincs humorérzékük, így kihagytam....kár?)


No lám, az egyik legjobb fiatalítószernek a vörösbort írták le. Heuréka! Akkor jó úton járok, azt én nagyon szeretem! No nem kell megijedni annak sem, aki fanyalog tőle, hiszen a fitalító resveratrolt, amit a vörösbor tartalmaz, már kapszulába zárva is meg lehet vásárolni, méghozzá prémium minőségben itt.


Fiatalok, ha már egyszer minden elmúlik, talán Nektek is érdemes lenne beszerezni egy jó kis fiatalítót, nem??!!