Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 4., vasárnap

Te is szenvedsz a parlagfűtól?

Imádom a nyarat úgy ahogy van, rekkenőstől, viharostól, szmogostól, mindenestől. Mégis be vagyok rezelve, mikor a naptár az augusztusba hajlik, hiszen akkor bontja édesded virágait a parlagfű. Nincs is ezzel semmi baj, csupán annyi, hogy én is szenvedő alanya vagyok eme allergén csodának, hol erősen, hol erősebben, de sose alig.
Nem is ragadnék billentyűzetet ezért, hiszen nagy ügy, a fél ország ettől szenved, mégsem reklámozza.
Történt azonban, hogy 200 hapci között félúton kedves kollégám megjegyezte, hogy ez ellen elég hatékonyan lehet segíteni. Jót mosolyogtam rajta, persze, mindenki mondja a tutit és persze mindig olyanok, akiket még kicsit sem körkényezett meg ez az átok. Azért csak elmondta, mit kéne ennem, hogy jobban legyek.
Hát jó, mit veszíthetek, hiszen ez nem állapot, hogy zabálom a hatástalan gyógyszert és még rosszabbul is vagyok.
Kipróbáltam.
Működik.
Biz Isten, működik.
Nem kell gyógyszer, nem viszketek, nem tüsszögök éjjel-nappal és tudok dolgozni, látok reggel, parlagfű közepén sétálok a kutyáimmal és ihaj-csuhaj, kutya bajom.
És mitől? Hát ide teszem a linkjét a 2 vitaminnak, amit emelt adagban eszem.
Az egyik ásványi anyag készítmény, a másik kalcium készítmény.
Aki tényleg szenved ettől a rémségtől, annak üzenem, nem reklámnak írtam ezt a bejegyzést, hanem mert nekem tényleg műküdik.
Kívánom, hogy más is boldogan élje meg a gyönyörűséges augusztusokat, szőlő pirosító szeptembereket, levélszínező októbereket és ne azon rímánkodjon, hogy végre legyen már hideg tél, hogy múljon ez az átok!!!!!!